Om os

Ost & ko er den danske titel på et fælles europæiske samarbejde mellem mejeriforeningerne i Danmark, Frankrig, Irland og Nordirland. Kampagnen, hvis originale titel er Cheese Up Your Life, løber fra 2015 til 2017 og har til formål at fremme ostekulturen i de fire deltagende lande. Det søger kampagnen at gøre via pr-arbejde, markedsføring og events og i øvrigt ved at fortælle en masse gode ostehistorier her på siden.

Kampagnen er finansieret af Mejeriforeningen og EU og afvikles i Danmark af Mejeriforeningen med konsulent- og kommunikationsbureauerne Sopexa og Marie Jeng og Rasmus Holmgård som operationelle samarbejdspartnere.

Kampagnen blev lanceret 23. september 2015 og kører indtil udgangen af 2017. Aktiviteterne i perioden henvender sig primært til medier og til den gastronomiske branche, herunder journalister, madbloggere, kokke, tjenere, grossister, detailister og fødevareproducenter.

Følg linkene i menuen ovenfor, og læs mere om Ost & kos opskriftskonkurrence, se artikler og nyheder fra ostens verden, eller bliv klogere på de mest almindelige danske ostetyper.