Smag Danmarks bedste osteret på Studio

7.-14. november kan du smage vinderretten fra Danmarks bedste osteret 2020 på Studio i København under Ost & ko og Mejeriforeningens Ostefestival 2020.

Når Ostefestival 2020 indtager Danmark, får du nu en helt særlig mulighed for at smage Danmarks bedste osteret 2020: en delikat “chawanmushi”-æggestand med Fyrtårnsost, der blev kreeret af Restaurant Studios køkkenchef Alan Bates.

Sammen med en karamelliseret løgkompot spiller Thises Fyrtårnost stjernerollen i vinderretten, fordi denne kombination fik køkkenchefen Alan Bates til at mindes sin engelske opvækst, hvor ost og løg er en klassisk kombination. Dommerpanelet af madanmeldere begrundede sejren med ordene: ”et stort måltid i en lille servering – med masser af velsmag, originalitet og rigdom.”

Et måltid på Studio er en rejse ind i Alan Bates’ gastronomiske visioner, hvor han med erfaring fra The Fat Duck, El Cellar de Can Roca og Henne Kirkeby Kro kombinerer præcist håndværk med fransk gourmet, britisk DNA og østens mystik. Menuen følger sæsonerne tæt og skifter i takt med Alans legesyge strøm af ideer. Med en enorm sans for detaljen, et serviceniveau i den absolutte topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet omsættes ideerne til spillevende gastronomiske oplevelser funderet i bundsolidt håndværk. Alan er betaget af det japanske køkken og teknikker, og det kan smages i den unikke osteret. 

Studio serverer én fast menu på ni serveringer, hvor osteretten indgår, menuen koster kr. 1.000,-

 

Tid og sted


7.-14. november – 18.00-22.00
Studio, Havnegade 44, 1053 København K

Hvis du vil smage Danmarks bedste osteret 2020 kan du bestille bord på Studio her eller ringe til restauranten på 72 14 88 08.

Se de andre arrangementer under Ostefestival 2020


Ostebanko afholdes som en del af Ost & ko og Mejeriforeningens Ostefestival 2020, hvor du fra 7.-15. november kan opleve små, store,  lærerige og livestreamede osteoplevelser i hele landet. 

Foto fra Danmarks bedste osteret 2020 af Liv Møller Kastrup for Ost & ko.

Følg Ost & ko på de sociale medier