Copenhagen Cooking & Food Festival

23. august – 1. september 2019

Ostemagerens middag med Eric Vildgaard fra Jordnær

 

Ostemagerens middag med Eric Vildgaard fra Jordnær

27. august
Tingbjerg

Kom med til en helt særlig middag, når restaurant Jordnær i samarbejde med Mejeriforeningens Ost & ko og Naturmælk hylder håndværket i de danske ostes med ”Ostemagerens middag”, hvor du tages med på en suveræn tour de force i ostens verden for en aften.

Siden Eric og Tina Vildgaard åbnede restaurant Jordnær i 2017 er det gået stærkt: På bare ti måneder sikrede de sig en Michelin-stjerne, sidste år vandt de Danmarks Bedste Osteret 2018 og i dag valfarter foodies til restauranten i Gentofte for at få en bid af osten. Middagen bliver afholdt som en pop-up-restaurant et endnu hemmeligt sted, men vi kan allerede nu afsløre, at du får lov til at smage på Danmarks bedste osteret 2018.

Prisen er inklusiv velkomstbobler og tre skønne retter. Vin tilkøbes til menuen. Aftenen afholdes et sted i Københavns omegn, hvor der er adgang med S-tog og lign.

Menu
Velkomstbobler og tre skønne retter
Vin kan tilkøbes til menuen

Info
Middagen bliver afholdt som en pop-up-restaurant et endnu hemmeligt sted i Københavns Omegn, men vi kan allerede nu afsløre, at du får lov til at smage på Danmarks Bedste Osteret 2018.

Køb billet her

 

Det flotte foto af Restaurant Jordnærs vinderret er taget af Thomas Alcayaga

 

Ciderfesten

 

Ciderfesten

30. august
Israels Plads, København

Kom forbi Copenhagen Cooking & Food Festival, når folkene bag Copenhagen Cider Festival, fejrer, at cideren for alvor har vundet danskernes smagsløg og hjerter! Og ja, de fejrer det med en kæmpe ciderfest.

Ciderfesten byder på cider efter alle kunstens regler, når 20 danske producenter og en række importører disker op med gæret most i verdensklasse. Ciderfesten byder også på en masse mindre events.

Læg fx vejen forbi Mejeriforeningens Ost & ko, hvor Umut Sakarya fra Guldkroen og Guldgrillen jonglerer ved Ostevognen med et udvalg af velsmagende oste fra nogle af Danmarks bedste ostemagere og forvandler dem til en nyfortolkning af den klassiske ostefondue, som spiller perfekt sammen med ciderens syrlighed.

Hen ad aftenen skruer Frugtfolkene op for dj-pulten og sørger for en rigtig ciderfest. Ciderfesten skydes i gang fredag d. 30. august kl. 15.00. Du kan købe billetter online til 89 DKK eller i døren til 99 DKK. Inkluderet i prisen er to poletter, som hver kan indløses til et glas cider på Festivalpladsen.

Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra poletter på aftenen (17 poletter for 250 DKK, 6 poletter for 100 DKK eller 3 poletter for 60 DKK). Forelsker du dig i en helt bestemt type cider på dagen, har Rigtig cider også sørget for, at du kan købe din yndlingscider med hjem.

Folkene bag Copenhagen Cider Festival er Holm Cider, Decideret Cider & Æblerov. Deres formål med festen er at udbrede kendskabet til danskproduceret cider og udfordre opfattelsen af, hvad dansk cider er og kan.

Køb billetten her (eller giv en 10’er mere i døren)

 

Det lækre æblebillede er taget af Andreas Omvik

 

FREJA SYMPOSIUM

 

FREJA SYMPOSIUM

26. august
Hotel & Restaurantskolen, København

I 2019 afholder Food Organisation of Denmark for anden gang Freja Symposium – en endagskonference om social bæredygtighed i nordisk gastronomi med særligt fokus på ligestilling og rettigheder. Ost & ko leverer et kræsent udvalg af oste til symposiets tre måltider, som behandles kyndigt af den prisbelønnede kok Kamilla Seidler (dommer ved Danmarks bedste osteret 2018), der til efteråret åbner Restaurant Lola i lokalerne, som tidligere husede Bastionen+Løven. Blandt flere prominente talere byder symposiet på en inspirerende talk fra mejeriingeniørstuderende ostemager (bl.a. på Hårbølle Mejeri og hos HKI Ost) og vordende mejeriejer Marie Linea Østergaard, som fortæller om at være idealistisk fødevareaktivist, ambitiøs iværksætter, videnskabskvinde og osteformidler.

Læs mere og køb billet på festivalens hjemmeside

 

Shakirah Simley in action er fotograferet af Rasmus Flindt Petersen