Vil du hjælpe os med at afvikle Danmarks fedeste ostefestival den 10. november 2018 ved Torvehallerne i København? Vi har brug for 16 søde og effektive osteglade medarbejdere til alt fra bordopstilling og skraldetjans til servering og hyggeligt værtskab for de deltagende ostemagere. Vil du være med?

 

Lørdag den 10. november 2018 afholder ostekulturkampagnen Ost & ko ostefestivalen Cheese Copenhagen i tre telte ved Torvehallerne i København. Vi håber på 750 gæster og 24 deltagende osterier med flere end 100 oste til smagning. Der er fuldt sceneprogram med smagninger og foredrag, og en afsluttende branchemiddag for ostefolk, madskribenter, medarbejdere og andet godtfolk.

Vi har brug for hjælp til at få hele maskineriet til at spinne som et raclettesmurt schweizisk urværk. Din hjælp! Og måske din ostecrazy vens eller venindes? Har I lyst til at komme og lege med maden sammen med os?

Tid og sted
Arbejdet foregår i et telt ved Torvehallerne KBH i København. Teltet er opvarmet, så du behøver ikke have varmt arbejdstøj på, selvom det er november. Festivalen åbner kl. 10, så vi skal være i gang kl. 07.00. 3-4 medarbejdere får æren af morgentjansen. Andre møder ind kl. 9 til en lang dagsvagt. Andre igen begynder arbejdet midt på eftermiddagen og kører igennem, indtil middagen slutter kl. 22.30 – sammen med aftenholdet, der har lidt kortere vagter og også slutter kl. 22.30.

Vagter og opgaver
Vagterne er på mellem 4 og 12 timer. De har en stribe konkrete opgaver knyttet til sig, som bliver klart beskrevet og forklaret i god tid før festivalen. Der er ingen slemme opgaver. Ingen blåskimmeltvang. Men det er en hjælp for os, hvis du åben for at løse mange typer af opgaver, så vi let kan sammensætte en række små teams til de forskellige ansvarsområder.

Løn
Vi betaler 140 kr. i timen, udbetalt som B-indkomst. Derudover får du 2 billetter til ostefestivalen og en personlig invitation til at deltage i den afsluttende VIP-ostemiddag – hvis du altså ikke er på aftenholdet og skal arbejde. Er du det, kompenserer vi dig med en ekstra times løn (fx får du løn for 6,5 timer, hvis din vagt er på 5,5).

Kontakt og info-oste-møde den 30. oktober kl. 16.30
Hvis du har lyst til at give en veltrænet ostehånd, bedes du sende en mail til festivalkoordinator Jacob Damgaard på jacob@damgaardworks.com og fortælle, hvorfor du gerne vil være en del af festivalen, og angive, om du foretrækker en tidlig eller en sen vagt. Alle ansøgere får svar, og hvis du er blandt de folk, som Jacob foretrækker at hyre, modtager du en invitation til et oste-info-møde på Nørrebros nye ostecafé Motley i Ryesgade 30B, tirsdag den 30. oktober kl. 16.30 til 18. Så giver vi et glas og en bid (ost) og forklarer meningen med ostegalskaben bag Cheese Copenhagen, så vi sammen kan glæde os til den 10. november 🙂

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at høre fra dig senest søndag den 7. oktober. Du kan forvente at høre fra os i den følgende uge (uge 41).

Mange venlige hilsener fra
Jacob Damgaard, festivalkoordinator (tlf. 22 90 50 25)
Anna Berentina, afvikler af ostemiddagen (tlf. 42 40 26 19)
Rasmus Holmgård, festivalchef (tlf. 26 29 21 26)