Ostesmagning: Dansk skæreost 2.0 - kitmodning og bæredygtighed

18. september kan du komme med Mejeriforeningen og Ost & ko til smagning af seks lækre danske oste og få et kig på de seneste tendenser indenfor udviklingen af kvalitet i den gode danske ostemad.

Kom med Mejeriforeningen og Ost & ko til smagning af seks lækre danske oste og få et kig på de seneste tendenser indenfor udviklingen af kvalitet i den gode danske ostemad.

 

Dansk skæreost er en kategori i rivende udvikling, både hvad angår smagsudtryk, anvendelsesmuligheder og bæredygtighed. Osteformidler Rasmus Holmgård tegner og fortæller, mens du sætter tænderne i de udvalgte smagsprøver. Kan en skæreost være en stor gastronomisk oplevelse? Kom med og find ud af det!

Arrangementet er en del af den madpolitiske festival Madland.

 

Tid og sted

Fredag 18. september

Jubilæumshaven i Tivoli
Vesterbrogade 3, 1630 København V

OBS! Ostesmagningen er gratis, men kræver dog billet til Tivoli. Tilmelding er ikke nødvendig.