Gå i ged - Smag de nye danske håndværksgedeoste

13. september kan du smage et bredt udvalg af danske gedeoste; blive bedre til at forstå deres kvalitet; og høre fra en avler/producent, hvordan mælkekvaliteten optimeres, så gedeosten bliver så god som muligt.

Danmark er fladt. Derfor har vi køer. Vi er et komælksland. Men de seneste år er det meste af en håndfuld mindre gårdmejerier skudt op, hvor mejeriproduktionen er baseret på mælken – ikke fra køer – men fra geder.

 

I 2020 er de nye håndværksoste interessante nybrud i den danske ostekultur. Kom og smag et bredt udvalg af ostene; bliv bedre til at forstå deres kvalitet; og hør fra en avler/producent, hvordan mælkekvaliteten optimeres, så gedeosten bliver så god som muligt. Smagsleder er Ost & kos faste ostekommunikatør Rasmus Holmgård med kyndig assistance fra Claus Christoffersen fra Copenhagen Goat Milk.

Smagningen afholdes som en del af Grønt Marked og deltagelse er gratis. Arrangementet er en del af den madpolitiske festival Madland.

 

Tid og sted

Kom forbi ostevognen på Grønt Marked.

Tirsdag 13. september fra 14.00-14.45

Grønt Marked
Refshalevej 213A, 1432 København K, Danmark

OBS! Smagning er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.