Den 10. november udkom det andet nummer af Ost & kos magasin Ostekultur med 52 siders dugfriske historier fra ostens verden, inklusive 13 helt nye opskrifter med ost på julebordet og i det søde køkken, udviklet af nogle af Danmarks dygtigste madbloggere. Magasinet er gratis og kan rekvireres fra Mejeriforeningen.

 

Læs blandt andet miniportrætter af 7 af Danmarks sejeste ostemagere; om hvordan dansk ost bliver brugt i udlandet; om hvilken vin, du skal drikke til din ost; om ost i den danske juletradition; og om nogle af landets hotteste oste netop nu.

UDGIVET AF Mejeriforeningen (mejeri.dk)
UDGAVE 2. udgave, 1. oplag, november 2018
REDAKTØR Rasmus Holmgård
TEKST Rasmus Holmgård, Camilla Bojsen-Møller, Rasmus Palsgård og Asmus Gamdrup
LAYOUT OG ILLUSTRATION Mie Frey Damgaard
FOTO Signe Bay, Liv Kastrup og Jesper Rais
PRODUKTION Ras Grafisk

Læs magasinet online
Læs magasinet online eller download det via siden her

Bestil dit eksemplar af magasinet fra
Mejeriforeningen
Heidi Byrdal Gabriel
hbg@mejeri.dk
Tlf. 87 31 20 76