Smag på Ost & ko og Hija de Sanchez på Street Food om Søerne

Oplev mexicansk cuisine i særklasse, når Hija de Sanchez og Mejeriforeningens Ost & ko byder på friske, spicy, sprøde smagsprøver med økologiske danske håndværksoste torsdag d. 18. august 15.00-18.00 ved Gyldenløvesgade v. Søpavillonen.

ØKOLOGISKE DANSKE OSTE PÅ FOOD FESTIVAL I AARHUS

Fredag den 2. og lørdag den 3. september kan du møde Ost & ko og Mejeriforeningen i Kål & ko-området på Food Festival i Aarhus

Gourmetprisen 2022

For 17. gang skal landets allerbedste mejeriprodukter hædres, for nu er det tid til uddelingen af Gourmetprisen 2022. Med Gourmetprisen vil Mejeriforeningen skabe større anerkendelse af de danske mejeriprodukter ved at synliggøre den høje kvalitet, diversitet og innovation på mejerierne. 

Ost & kos store juletur

Kom forbi til store smagsoplevelser i selskab med Ost & kos dygtige formidlere og nogle af landets skarpeste kokke, madbloggere og andre madprofessionelle – og tag en julesæk med ostelækker inspiration med dig hjem. Ost og kos store juletur ruller ud i landet fra 25. november til 5. december!

Symposiet Ostekultur 2021: Tid til ost

Ost & ko inviterer 19. november bloggere, influenter, presse, kokke, tjenere og andre fagfolk indenfor til Symposiet Ostekultur, der i år sætter fokus på forædlingsprocessen bag osten – på ostenørdet fagsprog kendt som affinage.

Ostefestival 2021

Fra 18.-26. september inviterer Mejeriforeningen og Ost & ko til Ostefestival 2021, hvor du kan boltre dig i ostelækre events over hele landet.

Cheese Copenhagen 2021

Glæd dig til en forrygende dag i ostens tegn! Lørdag 25. september 2021 kan du se frem til en overflod af ostelækkerier, når Cheese Copenhagen vender tilbage fra corona-orlov for at fejre dansk ost. Det sker med et væld af spændende arrangementer i TorvehallerneKBH.

Gourmetprisen 2021

25. september er det finaletid i Mejeriforeningens prestigefulde konkurrence Gourmetprisen, hvor landets bedste mejeriprodukter skal kåres inden for en række mælkelækre kategorier. Et kyndigt dommerpanel sidder klar til at smage og votere, når Gourmetprisen afgøres på dette års udgave af den populære Cheese Copenhagen 2021.

Copenhagen Cooking 2021

Copenhagen Cooking er tilbage, og det fejres bl.a. med ost i lange baner. Kom til smagning af 10 spændende græsmælksprodukter, få tips til ost i madlavningen af en af landets absolut største ostenørder, tag med på trendspotting, og bliv klogere på 5 hotte tendenser i dansk ost og meget mere.

Århus Food Week 2021

Kig forbi, når Mejeriforeningen og Ost & ko sætter fokus på en af mejeribranchens mest spændende trends netop nu og serverer smagsprøver på 10 udvalgte produkter af mælk fra køer på græs. Fra den nyklassiske Høost fra Naturmælk til Thises helt nye Græsdammer-ost og græsmælksoste fra mikroosterier som Søtoftes Gårdmejeri og Fødegårdens Osteri. 

Netværksstafet for fremtidens økologiske køkken 2021

Mød Ost & ko og dine lokale, økologiske mejerier til “den økologiske inspirationstime”. Opstilling af bord med smagsprøver på 10 oste fra danske, økologiske mejerier. Vores osteformidlere skærer, serverer og forklarer.

Ost & kos events i 2020

Se alle Ost & kos events og arrangementer for 2020.

Ost & kos events i 2019

I 2019 besøgte Ost & ko landets fedeste madfestivaller og inviterede osteelskere og den gastronomiske branche til bl.a. vermouth og ostede blinis under Street Food om Søerne, ostefondue og ciderfest under Copenhagen Cooking & Food Festvial, en smagfuld osterute under Food Festival, Rygeostens dag, Cheese Copenhagen og mange andre appetitlige events.

Ost & kos events i 2018

Også i 2018 var der ost her og der og alle vegne, da Ost & ko besøgte landets fedeste madfestivaller og inviterede osteelskere og den gastronomiske branche til ostefestivallen Cheese Copenhagen, symposiet Ostekultur og kokkekonkurrencen Danmarks bedste osteret.