logo

    Vi fandt ingen resultater

    • Viden om ost
      • Ostetyper
        • Danske ostestyper
        • Guide til blå ost
        • Fra bleu til blå – skimlens glæder
        • Guide til gule oste
        • Kender du (oste)typen?
        • Rygeost - fynsk og forrygende
        • Rygeost
        • Danbo
        • Havarti
        • Esrom
        • Samsø
        • Hvidskimmel
        • Hytteost
        • Danbo - Danmarks nationalost
        • Danske BGB-oste
        • Fast modnet ost
      • Ostens historie
      • Osteproduktion & smag
        • Ostens skabelsesberetning
        • Smagsdesign og modningskultur
        • En udviklingsguide til ost
        • Guide: Sådan beskriver du ostens smag
        • Sådan smager osten
      • Ost & Økologi
        • Økologiens historie inden for dansk ost
        • Generation Ø: Ost har en plads i fremtidens madkultur
      • Osteordbog: 10 osteord, du skal kende
      • Oste-FAQ
        • Hvad er vegansk ost og hvordan laver man det?
        • Laktosefri ost
        • Kan man fryse ost?
        • Sådan opbevarer du ost
        • Må gravide spise ost?
        • Sådan skærer du de forskellige oste
        • Guide: de bedste osteknive
        • Hvad koster en ost?
        • 7 vilde facts om gammel ost
        • Sådan tyder du osteetiketten
    • Opskrifter & inspiration
      • Inspiration
        • Ost til højtider
          • Trine Hahnemanns tips til julens lejligheder
          • Ostebord til jul
          • Trine Hahnemanns tips til ost på julebordet
          • Ost i den danske juletradition
          • Guide: Ost til påskefrokosten
        • 8 danske alternativer til parmesan, feta og camembert
        • 6 danske alternativer til parmesan
        • 5 tips til ost om sommeren
        • Sommerens ost er hvid
        • Ost & pairing
          • Ost & bobler
          • Ost & brændevin
          • Ost & te
          • Ost & vin
          • Øl og ost
        • Tips til den perfekte ostemad med fast modnet ost
        • Tips til den perfekte ostemad med rugbrød, løg og sky
        • Tips til den perfekte ostemad: Sådan laver du den klassiske morgenbolle med ost
        • Guide: Sådan vælger du ost til tapas
        • Guide: Hvilken ost er bedst til nachos, pizza, burger og risotto?
        • Guide: Hvilken ost smelter bedst?
        • Opskrifter med osterester: 3 tips til at bruge osteskorper
      • Opskrifter
        • Knust broccoli med ost
        • Cheddar- og jalapeñobagels lavet med hytteost
        • Gougères med dansk havarti & trøffelostecreme
        • Hot Honey Halloumi Bites
        • Gulerodsboller med økologisk kærnemælk
        • Opskrift på BMØ
        • Pasta­ret med as­p­ar­ges, ba­con og ost
        • Me­xi­cansk but­ter­dejs­stang med kyl­ling og ost
        • Tortillatærte med grønt og hytteost
        • De lækreste ostehorn
        • Butterdejstærte med ost og asparges
        • Brydebrød med ost og pesto
        • Pasta med bagte tomater og økologisk flødeost
        • Gnocchi med forårsløg, tomater og spinat i cremet ostesauce
        • Pasta Amatriciana med økologisk hård ost
        • Cajun orzo med friske tomater og økologisk hård ost
        • Butterdejsstang med spinat og økologiske oste
        • Crostini med bagte druer og økologisk dansk brie
        • Karamel cheesecake i glas
        • Friterede flødehavartibidder
        • Bagt pasta med cremet tomatsauce og økologiske oste
        • Veggie cheeseburger med havarti
        • Pizza Quattro Formaggi 2
        • Bagt Hindbærcheesecake
        • Baskisk Cheesecake
        • Chèvre Chaud
        • Ostesoufflé
        • Ostefondue
        • Løgsuppe
        • Quesadilla
        • Mac and Cheese
        • Camembert Frit
        • Raclette
        • Pizza Quattro Formaggi 1
        • Kylling milanese med dampet spidskålssalat i ramsløgsolie
        • Torsk i blanquette med økologisk rygeost
        • Påsketærte med grønne asparges, cherrytomater, ostecreme & pesto
        • Cheese Smash Fries
        • Dansk-fransk gratineret løgsuppe
        • Toast med rosenkål, blåskimmel og bacon
        • Mumbai-sandwich
        • Vinterpizza med masser af ost
        • Grillet ostesandwich med økologisk ost og chorizo
        • Skaftkotelet med queso-sauce
        • Arancini med to slags økologisk ost
        • Bagt brie med sprøde brødstave
        • Sprøde økologiske ostechips med mangosalsa og hvidløgsrejer
        • Lun julesalat med stegt palmekål, belugalinser, kvædedressing og moden ost
        • Deluxe surdejstoast med syltede morkler og trøffel
        • Grønt smørrebrød med jordskokker, grønkål og ost
        • Lun græskarsalat med palmekålspesto
        • Lun Mont d’Or med vintertrøffel, flamberede figner og sønderjyske “Gode råd”
        • Fasan à la creme med danablu-crumble, karamelliseret puré på skorzonerrod og grillet danablu
        • Tærte med gedeost, ristede svampe og karamelliserede løg med på din næste picnictur
        • Dæk det perfekte ostebord med sødt, sprødt og friskt tilbehør
        • Luksus-toast med havarti, skinke, sennep og forårsløg
        • Ostebagt kyllingebryst serveret med bagte gulerødder og små ostebrød
        • Nemt grøntsags-pastafad med bagt salatost
        • Små sprøde brød med lakserillette lavet med rygeost
        • Salat med bagte rosenkål, pærer og danablu-dressing
        • Små hytteost-pandekager med ahornsirup og råsyltede jordbær med basilikum
        • Smørrebrød med blåskimmel, kartoffel og andebryst
        • Tartiflette: Fransk comfort food med kartofler, bacon og smeltet ost
        • Colcannon: Irsk kartoffelmos med cheddar, kammuslinger og bacon
        • Nye danske kartofler, rygeostcreme og caviar
        • Karamelliserede løg på butterdej med ost, kimchidressing og løgblomster
        • Georgisk inspireret khachapuri med krydderurter, hytteost og salattern
        • Røgede muslinger på kartofler med ramsløg og fast gul ost
        • Luksusversion af den berømte Philly cheese steak sandwich
        • Linsotto med saltbagt selleri
        • Linsesalat med blomkål, citron og ost
        • Rugotto med bagt græskar og danske oste
        • Grøntsagsterrine med asparges, brøndkarse og sprød perlebyg
        • Opskrift fra Hærværk: Ostemad med Hvid Lindbjerg, sensommerbær og urter
        • Opskrift fra Nam: Isdessert med Gammel Knas, havtorn og sticky rice
        • Opskrift på ostedessert fra Brace: Skum af Høgelundgaard 12 med sort hvidløg og flamberet blomme
        • Osteopskrift fra Restaurant Moment: Sprød og cremet Kovending med kaffefermenteret rødbede
        • “Sheeps fur” af Mønchego med kvæde, klementin og kirsebærvin
        • Latinamerikansk opskrift fra Restaurant Menendez med ost: Grillet fladbrød med blåskimmel, asparges og mezcal
        • Karamelliseret fløde, bløde løg, røget vesterhavsost og kiks af høost
        • Æbleflæsk, ristet rugbrød, røgede kammuslinger, kålskud, skummende thybo-ost
        • Sauce bocuse d’or 2023, vesterhavsost, romanesco, kålskud, hasselnødder og estragon
        • Svampesauce med gammel knas, sellerispaghetti og sort vintertrøffel
        • Bagt abrikoskærnekage med høgelundgård, honning, kirsebærsauce, timianolie og kirsebærgranité
        • Asparges med sort hvidløg og sauce på røget ost
        • Opskrift på alternativ risotto på byg og rug med svampe, brøndkarse og sprød couscous
        • Grillet grønkål med blåskimmelost og syltede pærer
        • Bagte løg med ost og timian
        • Bagt græskar med gedeost, citron og chili
        • Stegt kål med bagte rødbeder og gedeost
        • Ostevafler med creme fraiche, æble og timian
        • Bagt Mont d’Or med abrikosmarmelade, figner i portvin og kommenkiks
        • Vinterlig kålsalat med spicy cheese tops
        • Hvid chokolademousse og amarena kirserbær med et blåt ostet twist
        • Croque monsieur på rugbrød med Mont d’Or og brøndkarsesalat
        • Salt cheesecake med syltet grønt, timianolie og ostefladbrød
        • Lun Mont d’Or med bagte frugter og ostevafler
        • Bagt selleri med brunet smør, blue cheese cream og grønkålssalat med pære og valnødder
        • Hakkebøf af vildt med grillet danablu og puré af skorzonerrod
        • Tarte flambée med cremet ost, jordskokker, skinke og trøffel
        • Nytårsforret: Terrine med cheddar og syltet grønt serveret med ostetoast og caviar
        • Vegetarisk cæsarsalat
        • Cremet perlebygsalat med gedefriskost, hasselnødder og palmekål
        • Sprød salat med asparges, hård ost og croutoner
        • Ostekurve med sommersalat
        • Grillet romainesalat med blåskimmelost og citronvinaigrette
        • Buffalo chicken dip med økologiske oste
        • Hærværks ostemad
        • Ostesauce med Naturmælks Høost, pocheret æg og kantareller
        • Græskar-souffle med gedefriskost
        • Nordisk bruschetta med ostecreme af Rød Krystal
        • Perlespeltsalat med Thybo-ost, granatæble og jordskokkechips
        • Bagt blomkål og broccoli-ostesauce
        • Salat med kylling, danbo og rugbrødscroutoner
        • Opskrift fra Søllerød Kro: Terrin af trøffel med ostesauce og tuile
        • Lækker creme af osterester
        • Ostegratinerede mexicanske ris
        • Röstiburger med ost
        • Toast med ost og skinke
        • Tomatsuppe med ostechips
        • Ostecreme med ærter, rugbrødsdrys og ostechips
        • Ostemad med hvidskimmelost, konfiteret æggeblomme og rom
        • Kartoffeltærte med grønt og gedeost
        • Courgettenudler med bagte tomater og persille- og basilikumpesto
        • Ravioli med friskost, grillet squash og friskostcreme med brunet smør
        • Rodfrugtgratin med bacon og ost
        • Broccolitærte med ostedej
        • Æbleskiver med ost og bacon
        • Pariserslider
        • Arancini – Nordiske ostespeltkugler
        • Tærte med fårost og pære
        • Mælkesnitte til voksne
        • Ricotta-is med kirsebær og rødbede
        • Blue cheesecake
        • Brunkager med blue cheese og bagte druer
        • Pandekager med pære, blåskimmelcreme og honningristede valnødder
        • Toast med ost, grønkålspesto og syltede rødløg
        • Pasta med sovs af blåskimmelost og bagte rødbeder
        • Opskrift fra Formel B: Osteret med enebær, pærepuré og gin
        • Opskrift med camembert: Pandekager med pære og trøffel
        • Esrom-muffins med salat
        • Ostesoufflé fra Kiin Kiin med Havgus og vintertrøffel
        • Risotto med squash og svampe kogt med parmesanskorper
        • Kikærtepandekage med marineret aubergine og halloumi-fritter
        • Karamelliseret jordskokkepuré med Høost fra Naturmælk
        • Mille feuille fra Falsled Kro med gedeost og trøffel
        • Michelin-dessert med blåskimmelost, chokolade og kirsebær
        • Julekrydret garniture til ostebordet
        • Tærte med ost, rosmarin og bær
        • Squashkage med ostecreme
        • Miniæbletærter med gedeost
        • Let brændt fast gedeost med henkogte mirabeller
        • Pærer i rødvinssirup til ost
        • Gulerodspesto med fast modnet ost og persillepesto med blåskimmelost
        • Dessert med ost: Få opskriften på Danmarks bedste osteret fra Jordnær
        • Sprødt rugbrød med hvidskimmelost og jordbærsalsa
        • Ostekugler i friske krydderurter
        • Friterede ostestænger med dukkah og harissadip
        • Ostefyldte og friterede jalapeños – hjemmelavede chili cheese tops
        • Croque Malou
        • Walisisk ostemad
        • Grove snegle med osteremonce
        • Ostemad som suppe
        • Ostevafler med rygeostcreme
        • Danablu med pumpernickel-crumble, syltede løg, kirsebær og gran
        • Pizza Quattro Formaggi 3
        • Pandekager med havtorn & blåskimmelost
        • Bagt brie med honning og valnødder
        • Turbo-cheesecake med clementin og jødekager
        • Roquefortmousse med chokoladeganache og sveskepuré
        • Butterdejs-snack med blåskimmelost
        • Tomatgalette med frisk timian, Vesterhavsost og pinjekerner
        • Bønnefettuccine med smagfuld danbo ostesauce, ristede svampe og friske krydderurter
        • Hjemmelavet sprødt kerne-knækbrød gratineret med danbo
        • Mac’n’cheese med bacon
        • Brændt porre med ost og bacon
        • Risotto på Høost med forårsgrønt og kørvelolie
        • Sprød baguette med røget and og blå ostecreme
        • Butterdejsreder med blåskimmelcreme, grønkål og confiteret and
        • Stegt havkat med ølsauce, æbler og osteskum
        • Aftengrød
        • Kammusling, æbleflæsk og sauce på fast modnet ost
        • Sommerdessert med ost: Ostemousse og kiks på Cumulublue med pære og grønne jordbær
        • Skærsild og Vin Jaune med røget marv, grillede løg og friteret kartoffel
    • Nyheder & blog
      • Nyheder
        • Gourmetprisen 2025
        • Cremen af 10 års osteopfindsomhed
        • Bælgfrugterne kommer
      • Blog
        • Interview med Ole G. Mouritsen
        • Interview med Gabriel Hedlund
        • Interview med Mira Arkin
        • Interview med Francis Cardenau
        • Interview med Kamilla Seidler
        • Interview: Ole Jørn Frederiksen, Jernved Mejeri
        • Interview: Ib Maden og Nick Nørreby, Thise Mejeri
        • Interview: kokkenes yndlings oste
        • Det klassiske ostebord ruller stadig
        • Knas og krystaller - Nordens parmesan
        • Ostetips fra de professionelle
        • Danske oste populære i udlandet
        • Strategisk brug af ost i madlavningen
        • Bøger om ost
        • Ost kan mindske madspild
        • Lav din egen ost derhjemme
        • Ost eller dessert først?
        • Ostens rolle i en bæredygtig kost
    • Eventkalender
    • Ost & Ko
      • Om Ost & Ko
        • 10 år med Ost & Ko
        • Den gode ost og den gode fortælling
      • Magasinet Ostekultur
    Ost Og Ko RAISFOTO 3849
    • Forside
    • Opskrifter & inspiration
    • Inspiration
    • Ost til højtider

    © Mejeriforeningen | Agro Food Park 26 | 8200 Aarhus N 
    Telefon +45 8731 2000 og 3339 4000
      

    Cookiepolitik | Privatlivspolitik