Ost & ko | Persondatapolitik

Formål

Formålet med Ost & ko’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Denne persondatapolitik er rettet mod personer,  som har en erhvervsmæssig relation til Ost & ko og personer, der besøger ostogko.dk.

Generelt

Ost & ko er underlagt gældende persondatalovgivning, som pr. 25. maj 2018 går under betegnelsen GDPR (databeskyttelsesforordningen). Ost & ko optræder både som databehandler og dataansvarlig – afhængig af situationen.

Hvilke personoplysninger behandler Ost & ko om dig? 

Har du en erhvervsmæssig relation til Ost & ko, registrerer og behandler vi kun almindelige personoplysninger og dermed ingen følsomme personoplysninger om dig.

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit kundeforhold med Ost & ko, samt for at kunne levere målrettet og vedkommende markedsføring til dig. Ost & ko indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig den bedste og mest individuelle service.

Når du er kunde, eller har en erhvervsmæssig relation til Ost & ko, har vi – udover firmaoplysninger – som minimum brug for dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Derudover registrerer vi oplysninger som er vigtige for vores betjening af dig som kunde eller kundeemne, fx din deltagelse på vores faglige seminarer. Personoplysninger om dig registreres dels i et økonomisystem (hvis du er kunde), dels i et CRM-system.

Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen.

Hvad bliver dine personoplysninger brugt til? 

Ost & ko bruger de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

– Kundesupport
– Administrative formål, bl.a. login på selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser
– Målrettet kommunikation, fx gennem nyhedsbreve, invitation til faglige seminarer, digital annoncering m.v.
– Personlig kontakt
– Markedsføring generelt

IT-sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger

Ost & ko har implementeret omfattende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger – og behandler på den baggrund dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang.

Markedsføring via e-mail, sms og sociale medier 

Ost & ko udsender udelukkende e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og i den forbindelse givet deres samtykke. I alle e-mails indeholdende markedsføringsmateriale som udsendes fra Ost & ko, har du mulighed for at meddele, at du ikke ønsker at modtage e-mails fremover. Du kan til enhver tid meddele, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail, ved at sende en besked til marie@koalitionkbh.dk.

Er du kunde hos Ost & ko, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig e-mails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, såfremt vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser – eller tilsvarende produkter og serviceydelser – du køber hos os.

Når du tilmelder dig et arrangement, et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på Ost & kos hjemmeside, giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig personligt med nyheder, gode tilbud og invitationer. Du afgiver en række personlige oplysninger, fx personnavn, e-mailadresse og mobilnummer. Ost & ko anvender disse oplysninger til at kunne kontakte dig pr. e-mail, sms og via sociale medier (som fx Facebook og LinkedIn) med tilbud om andre arrangementer, nyheder og produkttilbud, som vi tror, kunne være interessante for dig. Ost & ko videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring via e-mail mv. ved at følge anvisningen i de meddelelser du modtager eller ved at kontakte os på marie@koalitionkbh.dk.

Cookies og brug af ostogko.dk 

Vi benytter cookies, og her kan du læse hvorfor. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at hjælpe dig i dit besøg og for at kunne genkende dig, når du kommer retur. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Vi bruger desuden cookies til at hjælpe med at indsamle viden om din adfærd på hjemmesiden, og disse data bruger vi til at forbedre og optimere vores hjemmeside. Det giver også et indblik i hvor mange, der har besøgt vores hjemmeside, og hvilket indhold, der er mest populært. Nogle cookies bruges til at hjælpe med at skabe den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Vi benytter desuden cookies til markedsføring. Ud fra disse kan vi målrette markedsføringen over for dem, der har besøgt vores hjemmeside.

Videoer indlejret på hjemmsiden sker bl.a. via www.youtube.com. YouTube anvender bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises, og hvor meget af filmen du har set.

Vi benytter Google Analytics for at analysere, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. De oplysninger, som en cookie indsamler om din brug (trafikdata) sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Ost & ko har anonymiseret din IP-adresse før den sendes til Google. Vi har desuden aktiveret ”Display Feature” i Google Analytics, hvilket betyder at der arbejdes med tredjeparts-cookies til markedsføringsformål.

Cookies fra Facebook giver adgang til et statistikværktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook. Cookie fra Facebook giver os også mulighed for at markedsføre relevante produkter, events og lign. på Facebook.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Indsigt og klager

Er du borger og vil have indsigt i hvilke oplysninger, der behandles om dig, skal du rette henvendelse til den dataansvarlige virksomhed du er kunde hos (fx dit teleselskab, din medlemsorganisation eller dit forsikringsselskab) – eller til den offentlige myndighed du er registreret hos (fx BBR-registret, CPR-registret, CVR-registret osv.).

Er du ansøger eller ansat i en virksomhed, som er kunde eller på anden måde har en erhvervsmæssig relation til Ost & ko, har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du indsigt i – eller har du ændringer til – de personoplysninger, som er registreret om dig hos Ost & ko, skal du rette henvendelse til marie@koalitionkbh.dk eller ringe på 26 14 72 60.

Du kan desuden gøre indsigelse mod Ost & kos behandling af data om dig i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du ønsker at klage over Ost & kos behandling af dine personoplysninger, har du ligeledes mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Opdateret 3. september 2018