Bagt brie med sprøde brødstave

Opskrift og foto af Frederikke Wærens

Ingredienser ( 4 personer )

Bag brie

  • 200 g økologisk brieost
  • 2 spsk honning
  • 5-6 valnødder
  • Et par kviste frisk rosmarin

Sprøde brødstave

  • 1 flute
  • 1 spsk olivenolie

Tilbehør

  • Salami
  • Oliven
  • Vindruer

Sådan gør du

Læg brien på et stykke bagepapir i et lille fad. Fordel honning, valnødder og rosmarin over. Bag brien i 12 minutter ved 180°C varmluft.

Skær flute i skiver og del dem i to. Dryp med olivenolie og et drys salt. Rist ved 180°C varmluft i ca. 10-12 minutter til brødstavene er gyldne og sprøde.

Anret den bagte brie på et bræt og pynt med sprøde brødstave, salami, oliven og vindruer. Server straks den varme ost.

Find flere opskrifter med bagt og smeltet ost her