Ingredienser ( 2 personer - 45 minutter + 2 timers hævning )
- 2 portioner pizzadej
- 1 håndfuld durummel
- 140 g økologisk revet mozzarella
- 60 g økologisk blåskimmel
- 100 g økologisk brie
- 150 g økologisk salattern
- 1 tsk chiliflager
- Evt. 80 g trøffelsalami
- Evt. 1 bundt basilikum
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250°C varmluft, og lad bagepladen blive i ovnen.
Placer de færdighævede dejklumper i en håndfuld durummel på køkkenbordet, og form dem til pizzaer med hjælp fra hænderne. Placer de runde pizzabunde på bagepapir, og top med revet mozzarella, blåskimmelost, brie og salattern, og top med chiliflager.
Bag pizzaerne én af gangen i 10 minutter, og top evt. med trøffelsalami og frisk basilikum.
Herefter er de klar til servering.
Find de to andre opskrifter på pizza quattro formaggi her
Quattro Formaggi Pizza 3 - Pizza med 4 slags ost
Quattro Formaggi Pizza med 4 forskellige økologiske oste. En fedtet og mild klassiker. Find opskriften her
Quattro Formaggi Pizza 1 - Pizza med 4 slags ost
Quattro Formaggi Pizza med 4 forskellige økologiske oste. En fedtet og mild klassiker.