Ingredienser ( 4 personer )

  • 4 stk. kyllingebryst ( 500 g)
  • 1 tsk. karry
  • 2 skiver rugbrød (125 g)
  • 300 g hjertesalat
  • 90 g radicchiosalat
  • 2 dl dijonnaise
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 40 g salte mandler
  • 125 g danbo ost
  • 100 g friske bær
  • friske krydderurter
  • salt og peber

Sådan laver du salat med kylling og ost

Krydr kyllingebrysterne med karry, salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. eller til kernetemperatur på 75 grader.

Skær tern af rugbrød og rist dem sprøde i olivenolie og evt. 1 fed hvidløg på en pande.

Bland salater med dijonnaise, skalotteløgsringe, rugbrødscroutoner, salte mandler, tern af danbo ost, friske bær og friske krydderurter.

Tip

Riv osten og læg den i en stribe på bagepapir. Steg i ovnen ved 200 grader til osten er sprød. Afkøl den, knæk den og server den i salaten som ostechips.

Opskriften er udviklet af Frantz Maurice Scott Lundby
Frantz Lundby er både kok, produktudvikler, sommelier, forfatter og madskribent. Han har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i produktudvikling, og så er han vild med ost!

Prøv også disse salater