Tortillatærte med grønt og hytteost
Opskrift og foto af Madmusen
Denne supernemme ret er både skøn som hurtig frokost eller aftensmad. Den indeholder 2 slags økologisk ost, nemlig: hytteost og revet ost.
Udover at smage skønt, så bidrager ost med umami til din mad.
Ingredienser ( 1 tærte )
- 1 tortilla
- 3 æg, sammenpisket
- 1 dl økologisk hytteost
- 1 tsk hvidløgspulver
- ¼ rødlag, hakket fint
- ¼ rød peberfrugt, skåret i små tern
- 1 håndfuld frisk spinat
- 30 g økologisk revel mozzerella
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Kom tortillaen ned i et lille fad (til airfryer eller lille tærtefad) så der bliver dannet en kant i siden.
Kom æg, hytteost, hvidløgspulver, salt og peber i en skål og bland sammen.
Hæld æggemassen ned i tortillaen.
Fordel nu rødløg og frisk spinat deri.
Kom revet ost på toppen og bag i airfryer v. 170 grader i 15 min.