Tortillatærte med grønt og hytteost

Opskrift og foto af Madmusen

Denne supernemme ret er både skøn som hurtig frokost eller aftensmad. Den indeholder 2 slags økologisk ost, nemlig: hytteost og revet ost.

Udover at smage skønt, så bidrager ost med umami til din mad.

Ingredienser ( 1 tærte )

  • 1 tortilla
  • 3 æg, sammenpisket
  • 1 dl økologisk hytteost
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • ¼ rødlag, hakket fint
  • ¼ rød peberfrugt, skåret i små tern
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 30 g økologisk revel mozzerella
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Kom tortillaen ned i et lille fad (til airfryer eller lille tærtefad) så der bliver dannet en kant i siden.

Kom æg, hytteost, hvidløgspulver, salt og peber i en skål og bland sammen.

Hæld æggemassen ned i tortillaen.

Fordel nu rødløg og frisk spinat deri.

Kom revet ost på toppen og bag i airfryer v. 170 grader i 15 min.

Find andre opskrifter på tærter her