Turbo-cheesecake med clementin og jødekager
Denne opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på With love & Sugar.
Ingredienser ( 4 personer )
Creme
- 1½ dl piskefløde
- 3 spsk sukker
- ¼ tsk vaniljepulver
- 200 g flødeost naturel
- Saften af 2 clementiner (ca. 4 spsk.)
- Evt. skal af usprøjtet clementin, revet
- 6 jødekager eller andre småkager (Digestive kiks kan også bruges)
Til samling
- Kirsebærsauce
- Skal af usprøjtet clementin
- Jødekage eller anden småkage, knust
Sådan gør du
Creme
Pisk fløden til en let skum med sukker og vaniljepulver. Bland flødeosten i, og pisk til en glat creme uden klumper. Smag blandingen til med clementinsaft og evt. -skal.
Samling
Knus småkagerne (gem lidt til pynt), og fordel dem i 4 glas. Fordel cremen ovenpå.
Pynt med kirsebærsauce, lidt knust småkage og clementinskal. Server med det samme.
Sabrina Hørup Jensen
Sabrina Hørup Jensen har en BA i Innovation og Entrepreneurship. I sin fritid blogger Sabrina om sin kærlighed til mad og andre gode sager på With love & Sugar.