Turbo-cheesecake med clementin og jødekager

Denne opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på With love & Sugar.

Ingredienser ( 4 personer )

Creme

  • 1½ dl piskefløde
  • 3 spsk sukker
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 200 g flødeost naturel
  • Saften af 2 clementiner (ca. 4 spsk.)
  • Evt. skal af usprøjtet clementin, revet
  • 6 jødekager eller andre småkager (Digestive kiks kan også bruges)

Til samling

  • Kirsebærsauce
  • Skal af usprøjtet clementin
  • Jødekage eller anden småkage, knust

Sådan gør du

Creme

Pisk fløden til en let skum med sukker og vaniljepulver. Bland flødeosten i, og pisk til en glat creme uden klumper. Smag blandingen til med clementinsaft og evt. -skal.

Samling

Knus småkagerne (gem lidt til pynt), og fordel dem i 4 glas. Fordel cremen ovenpå.

Pynt med kirsebærsauce, lidt knust småkage og clementinskal. Server med det samme.

Sabrina Hørup Jensen

Sabrina Hørup Jensen har en BA i Innovation og Entrepreneurship. I sin fritid blogger Sabrina om sin kærlighed til mad og andre gode sager på With love & Sugar.

Find flere opskrifter på cheesecake her