Ingredienser

1 cheesecake | 2 timer + 12 timer på køl

200 g digestive kiks
100 g smør
4 økologiske æg
250 g sukker
1 spsk. vaniljepasta
300 g økologisk flødeost 
300 g creme fraiche 18% 
1 spsk. hvedemel
150 g frosne hindbær
1 spsk. flormelis 
1 spsk. flormelis
150 g creme fraiche 18%

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° alm. ovn.
Kør kiks til mel i en foodprocessor, og vend det sammen med smeltet smør. Fordel kiksemassen i en smurt springform, og tryk den plan med en ske. Forbag kiksebunden i 7 minutter, og stil den til side.
Pisk æg, sukker og vaniljepasta til en cremet æggesnaps. Det kan sagtens tage 10 minutter. Bland i mellemtiden flødeost, creme fraiche og hvedemel, og pisk det sammen med æggesnapsen til en ensartet masse. Rør halvdelen af de frosne hindbær i massen, og fordel det i springformen.
Top med den anden halvdel hindbær, og bag cheesecaken i 1 time. Sluk for ovnen, men lad kagen blive derinde i minimum 4 timer, gerne længere. Kom til slut den bagte cheesecake på køl til næste dag.

Drys den afkølede cheesecake med flormelis, og top med creme fraiche. Herefter er den klar til servering.