Af Mira Arkin for Ost & ko

4 personer

Sandwich
500 g stegt ribbensteg
4 brioche-burgerboller

Rødkåls-æbleslaw
300 g rødkål
2 æbler
½ lille bakke karse
1 håndfuld kørvel
2 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt og sort peber

Snit rødkålen fint og skær æblerne i tynde både. Vend kål og æbler med plukket kørvel og karse, æblecidereddike og olivenolie og krydr med salt og peber.

Blå ostecreme
50 g blåskimmelost, fx Thises Blå Grubé
4 spsk. cremefraiche 18 %
4 spsk. mayonnaise

Rør blåskimmelosten sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og lidt peber. Lun bollerne og skær ribbenstegen i tykke skiver.

Servering
Smør bollerne med ostecremen og læg sammen om ribbensteg og slaw og evt. ekstra kørvel.