Sæsonen for madfestivaler er over os, og Ost & ko er med hele vejen, når madglade danskere inviteres til en sand overflod af spændende begivenheder. Aarhus Food Week og Copenhagen Cooking er blevet forkælet med masser af ostegodter. Det samme bliver tilfældet til Madens Folkemøde, og så peaker ostesæsonen, når Ost & ko i september inviterer til Ostefestival 2021 – bl.a. med den prestigefyldte produktpris Gourmetprisen, et brag af en fest i TorvehallerneKBH til Cheese Copenhagen og mange flere oplevelser over hele landet.

 

Der var græsmælk på programmet, da festivalgæster og andre inviterede på Aarhus Food Week og til Copenhagen Cooking smagte sig vej igennem en af mejeribranchens største trends netop nu – mejeriprodukter lavet på mælk fra køer fodret udelukkende med græs.

Smagningerne var startskuddet til et ostetravlt efterårs, hvor madglade danskere vil kunne finde store osteoplevelser over hele landet. Vi guider her til de mange steder, du kan gå osteamok i de kommende måneder – fra smagninger og ostenørderi på Madens Folkemøde til kåringen af årets bedste mejeriprodukter og en gedigen ostefest i TorvehallerneKBH.

 

18.-26. september: En hel uge med ost til Ostefestival 2021 over hele landet

 

Den populære Ostefestival 2021 byder på både fysiske og digitale osteoplevelser for enhver smag. Oplev og smag dig vej igennem det danske ostelandskab sammen med de dygtige ostemagere på mejerierne og i den lokale ostehandler.

Læs meget mere lige her eller i resten af denne oversigt.

 

18.-26 september: Ostecyklen på landsturné med ostede events

Over hele landet – en del af Ostefestival 2021

Mød Ost & kos Ostecykel, som turnerer landet rundt med 10 spændende events på udvalgte steder over hele Danmark. Turen starter 18. september i TorvehallerneKBH med smagninger og indblik i det bedste, dansk ost har at byde på, og efter flere stop rundt i det danske ostelandskab vender cyklen tilbage til TorvehallerneKBH til fest den 26. september.

Se hele ostecyklens rute på ostogko.dk

 

24. september: Smagninger og samtaler på Madens Folkemøde

På Engestofte Gods på Lolland

Til Madens Folkemøde kan du også møde Ost & ko, der stiller stand op med lækre smagninger og masser af viden om både nu – og fremtiden for dansk ost. Vi kan godt love, at der vil være rigeligt med ostegodter til både gane og hjerne.

Læs mere om Madens Folkemøde lige her.

 

24.-25. september: Kåring af landets bedste mejeriprodukter til Gourmetprisen 2021

I TorvehallerneKBH i København – en del af Ostefestival 2021

Et topprofessionelt dommerpanel smager sig igennem et overflødighedshorn af lækre mejeriprodukter for at finde frem til landets absolut bedste. 25. september kårer de vinderne af den prestigefyldte Gourmetprisen 2021 til et brag af et show under Cheese Copenhagen – og du kan både følge og smage med til den endelige afgørelse! Kom forbi scenen i TorvehallerneKBH, og få et unikt indblik i kategorierne bløde oste, hårde oste, smør og blandingsprodukter og konsummælksprodukter og iscreme.

Læs mere om Gourmetprisen 2021 lige her.

 

25. september: Ostefest til Cheese Copenhagen 2021

I TorvehallerneKBH – en del af Ostefestival 2021

Danmarks største begivenhed for danske kvalitetsoste er tilbage, denne gang i TorvehallerneKBH i hjertet af København. Kom forbi Cheese Copenhagen 2021 og smag et væld af danske oste og følg afgørelsen på den prestigefyldte Gourmetprisen 2021, hvor landets bedste mejeriprodukter kåres – og hvor du selvfølgelig kan smage med!

Bliv klogere på årets ostefest til Cheese Copenhagen lige her.

Bestil en gratis billet til Cheese Copenhagen lige her. 

 

Vi glæder os til at se en hel masse osteglade danskere til et drønlækkert efterår fyldt med fejring af alt det gode, dansk ost har at byde på. Følg med på www.ostogko.dk og Ost & ko’s kanaler på sociale medier @ostogko, hvis du vil holde dig opdateret på alt det nyeste i det spændende program.