29. marts udfordrer Ost & ko og Mejeriforeningen endnu engang 10 af Danmarks dygtigste restauranter i kokkekonkurrencen Danmarks bedste osteret. Der skal kæmpes om hæder, ære og præmien på 20.000 kr. Konkurrencen sker i CPH Food Space i København. 

 

Mejeriforeningens ostekampagne Ost & ko udskriver endnu en gang den ultimative ostekonkurrence og udfordrer Danmarks skarpeste kokke i den vigtige disciplin ”Danmarks bedste osteret”. Om osten indgår i forret, hovedret, dessert eller som del af et rullende ostebord er underordnet, så længe de valgte oste er danske, og retten i øvrigt kan slå benene væk under de benhårde dommere. 

I 2018 tog restaurant Jordnær sejren med en flan på Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche efter en tæt konkurrence med Falsled Kro, Restaurant Wilhelm, Søllerød Kro, Restaurant Kanalen, formel B, Trio, Kiin Kiin, Restaurant Hærværk og MeMu

Men hvem skal løbe med æren i år, og hvordan ser Danmarks bedste osteret egentlig ud? Det bedømmer de erfarne dommere Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lisbeth Jacobsen, kok og restauratør på Restaurationen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Rasmus Palsgård, journalist på Feinschmeckeren og juryformand for den danske jury i den nordiske guide 360 Eat Guide og Erwin Lauterbach, kok og restauratør på Restaurant Lumskebugten.

Danmarks bedste osteret 2020

29. marts kl. 12.00-16.00

Venue:

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København

Vært: Marie Holm

Køb billet til Danmarks bedste osteret 2020

Billetten inkluderer:

– Adgang til Danmarks bedste osteret 2020 29. marts fra kl. 12.00-16.00
– En fræk anretning med pålægssalater fra RØRT
– En øl fra Kølster eller en most
– Et styks bagværk fra Møllers Hjemmebag
– Kaffe
– Et styks Ostekultur – Ost & ko og Mejeriforeningens magasin om den danske ostekultur

Under den intense og underholdende fejde i CPH Food Space vil der også være mulighed for at smage på retterne fra de nominerede, smage på ostene, som indgår i retterne, mens dj Rikke Bronx spinner et soullabert beat.