Ingredienser

2 personer | 30 minutter + 2 timer på køl

2 rødløg
1 dl eddike
1 dl kogende vand
1 dl sukker
2 veggie schnitzler 
Smør til stegning
Salt og friskkværnet peber
2 skiver økologisk skiveost
2 burgerboller
4 spsk. mayonnaise
1 hjertesalat 
2 tomater

Sådan gør du

Skær rødløg i både, og kom dem i et sylteglas med eddike, kogende vand og sukker. Lad rødløgene sylte i minimum 2 timer på køl, gerne længere.
Steg veggie schnitzler i smør på en pande, og krydr med salt og friskkværnet peber. De skal have omkring 5 minutter på hver side. Læg en skive ost på hver schnitzel de sidste 2 minutter, så den smelter nedover.
Halver burgerboller, og lun dem kort på panden. Smør burgerbollerne med mayonnaise, og top med hjertesalat, veggie schnitzler, tomat og syltede rødløg.
Herefter er de klar til servering.