Bagt brie med honning og valnødder

4 personer

Opskrift på bagt brie med honning og valnødder

75 g valnøddekerner
1 rund brie (ca. 200 g)
½ dl flydende honning
Friske rosmarinkviste
Brød og kiks til servering

Sådan laver du bagt brie med honning og valnødder

Kom valnødderne i en tør pande, og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 minutter. Skru ned til jævn varme, og rist dem i yderligere ca. 2 minutter.

Pak brien ud, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag brien i ovnen ved 200 C° i ca. 10 minutter, eller til osten føles blød.

Anret brien på et fad eller en tallerken. Dryp honning over, og drys med rosmarin og ristede valnødder.

Server med godt brød, gerne ristet, eller kiks.

Denne opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på With love & Sugar.

 

Sabrina Jensen

Sabrina Jensen

Madblogger

Sabrina Hørup Jensen har en BA i Innovation og Entrepreneurship. I sin fritid blogger Sabrina om sin kærlighed til mad og andre gode sager på With love& Sugar.