Ingredienser

4 personer

75 g valnøddekerner
1 rund brie (ca. 200 g)
½ dl flydende honning
Friske rosmarinkviste
Brød og kiks til servering

HAR DU OGSÅ EN FANTASTISK OPSKRIFT MED OST?

Deltag i opskriftkonkurrencen og vind op til 6.000 kr.

Læs mere

Fremgangsmåde

Kom valnødderne i en tør pande, og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 minutter. Skru ned til jævn varme, og rist dem i yderligere ca. 2 minutter.

Pak brien ud, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag brien i ovnen ved 200 C° i ca. 10 minutter, eller til osten føles blød.

Anret brien på et fad eller en tallerken. Dryp honning over, og drys med rosmarin og ristede valnødder.

Server med godt brød, gerne ristet, eller kiks.

Denne opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på With love & Sugar.

 

Derfor er Sabrinas opskrift blandt de udvalgte

“Nytænkning af den stegte camembert med solbærsyltetøj. Den er lige til at gå til og er en nem og hurtig servering, hvor en enkelt ost udgør hele osteanretningen. Godt valg af en mild ost, som er velsmagende for de fleste og god til en varm tilberedning. Serveringen er en god idé, hvis man kun er få nytårsaften.”

Sådan sagde Ost & kos skarpe dommerpanel bestående af Kenneth Hansen, køkkenchef på Svinkløv Badehotel, Winnie Pauli, seniorkonsulent ved Landbrug & Fødevarer, og Sanne Muncken, gennem flere end 25 år ansat i Karolines Køkken bl.a. som kreativ leder.

Udvalgt under temaet “Ost – på dit nytårsbord” og honoreret med 1.000 kr.

Sabrina Jensen

Sabrina Jensen

Madblogger

Sabrina Hørup Jensen har en BA i Innovation og Entrepreneurship. I sin fritid blogger Sabrina om sin kærlighed til mad og andre gode sager på With love& Sugar.