Hjemmelavet sprødt kerne-knækbrød gratineret med danbo

4 personer

Opskrift på knækbrød med ost

1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
3,5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
2 dl vand
1 dl olivenolie
200 g revet danbo ost

Sådan laver du knækbrød med ost

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og rør olie og vand i. Kom bagepapir på en bageplade, kom halvdelen af dejen på pladen og læg et nyt stykke bagepapir over.

Rul dejen fladt ud og rids den ønskede knækbrødsform i dejen.

Drys revet danbo ost udover. Bag knækbrødet ved 200 grader i 15 min.

Tip
Opbevar knækbrødet i en tætsluttende dåse.

Frantz Maurice Scott Lundby

Frantz Maurice Scott Lundby

Madskribent

Frantz Maurice Scott Lundby er både kok, produktudvikler, sommelier, forfatter og madskribent. Han har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i produktudvikling, og så er han vild med ost!