Ingredienser

500 g græsk yoghurt 10 %
Ca. 200 g rygeost
Friske krydderurter, fx mynte, purløg, rosmarin og persille
Olivenolie

Fremgangsmåde

Labneh (yoghurtost)
Kom yoghurten i et klæde. Luk klædet med en snor, så det er helt lukket til. Hæng klædet over en skål, så væden kan dryppe fra. Lad yoghurten dryppe af på køl ca. 2 døgn, til yoghurtosten er helt fast.

Ostekugler
Rør labneh og rygeost sammen i en skål og stil på køl. Hak krydderurterne fint og bred dem bagefter ud på et stykke bagepapir. Kom en smule olie på hænderne og form små kugler i håndfladen. Tril til sidst kuglerne i de hakkede krydderurter.

Servering
Server ostekuglerne med spødt brød eller som supplement til en salat.

Opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på La Cucina Nada.

Nada Louise Cay

Nada Louise Cay

Madblogger og opskriftsudvikler

Nada Louise Cay er uddannet pædagog og har en kæmpe passion for mad. Nada udvikler opskrifter for flere forskellige danske firmaer, magasiner etc. og er kvinden bag MadbloggerUdfordringen. I sin fritid blogger Nada på La Cucina Nada og Den Urbane Have.