Cheese Copenhagen 2019

Smag på cremen af ostekulturen

Lørdag 26. oktober

CPH Food Space i Kødbyen, København

Køb billetter       Program       Oplev ost      Om festivalen      Presse     

26. oktober 2019 inviterer Mejeriforeningen og Ost & ko endnu engang til vallebal i København med den 4. udgave af ostefestivalen Cheese Copenhagen. For en dag bliver Kødbyen til Ostebyen, når nørder og novicer går osteamok i CPH Food Space og på en stribe af bydelens barer og restauranter. 

KØB BILLETTER

Køb din billet her, og deltag i det fælles ostechok ved fyldigt indtag af flere end 100 af de allerbedste oste i Danmark.

 

Hvor: CPH Food Space i Kødbyen, Slagtehusgade 11, 1715 København V
Hvornår: Lørdag 26. oktober kl. 10.00-18.30
Åbningstider: Periode 1 kl. 10-12.30, periode 2 kl. 13-15.30 eller periode 3 kl. 16-18.30
Pris: 100 kr. i forsalg og 125 kr. i døren (hvis der ikke bliver udsolgt)
Billetten dækker: Smagning af alle oste + lækkert brød + vand + servietter og tandstikker + en ostemad fra Hahnemanns Køkken

PROGRAM

Periode 1 kl. 10-12.30

Du kan købe billet til én af de tre perioder a 2½ time:

Periode 1: 10.00-12.30
Periode 2: 13.00-15.30
Periode 3: 16.00-18.30

Periode 2 kl. 13-15.30

Du kan købe billet til én af de tre perioder a 2½ time:

Periode 1: 10.00-12.30
Periode 2: 13.00-15.30
Periode 3: 16.00-18.30

Periode 3 kl. 16-18.30

Du kan købe billet til én af de tre perioder a 2½ time:

Periode 1: 10.00-12.30
Periode 2: 13.00-15.30
Periode 3: 16.00-18.30

Workshop med Neal’s Yard Dairy

Præsenteres af Mejeriforeningen

Som en del af Cheese Copenhagen tilbyder Mejeriforeningen og Ost & ko workshoppen “Variability in Artisan Cheese: the opportunities posed by batch differentiation” med ostemageren Jenn Kast fra det legendariske Neal’s Yard Dairy i London.

Smag på tre forskellige oste, der illustrerer bredden og dybden af batch-til-batch-smagsdifferentiering, når man arbejder med oste og ostehåndværket.

Workshoppen afholdes på to tidspunkter 26. oktober:

• Lørdag 26. oktober kl. 13.00-14.30
• Lørdag 26. oktober kl. 16.30-17.30

Workshopbilletter giver også adgang til Cheese Copenhagen, der afvikles i Kødbyen samme dag. 

Workshoppen afvikles på engelsk og sker i Børnenes Madhus, Slagtehusgade 11, 1715 København V

PRESSE

For medierelaterede spørgsmål
kontakt pr-ansvarlig

Marie Sainabou Jeng
marie@koalitionkbh.dk
26 14 72 60

Pressemeddelelse 3. oktober 2019
Kødbyen bliver til Ostebyen

OM CHEESE COPENHAGEN

Cheese Copenhagen er Danmarks største festival for danske kvalitetsoste. Den arrangeres af Mejeriforeningen, der er brancheorganisationen for de fleste danske mejerier, som et led i ostekulturkampagnen Ost & ko. 800 osteelskere deltog i festivalen i 2018. I år forventer arrangørerne deltagelse af ca. 1.500 gæster.