Danmarks bedste osteret 2020

29. marts udfordrer Ost & ko og Mejeriforeningen endnu engang alle Danmarks restauranter: Lav den bedste ret med ost og vind 20.000 kr.

Kom med til kokkekonkurrencen “Danmarks bedste osteret 2020”, hvor 10 af Danmarks bedste restauranter kæmper om hæderen og en præmie på 20.000 kr.

 

Årets mest velsmagende kokkekonkurrence er tilbage. 29. marts 2020 udfordrer Mejeriforeningen og Ost & ko igen landets kokke til at kreere kongerigets bedste ret med ost og dyste om præmien på 20.000 kr. og titlen som Danmarks bedste osteret 2020. 

I 2018 tog restaurant Jordnær sejren med en flan på Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche efter en tæt konkurrence med Falsled Kro, Restaurant Wilhelm, Søllerød Kro, Restaurant Kanalen, formel B, Trio, Kiin Kiin, Restaurant Hærværk og MeMu. Se alle retterne her

Igen i år står et stærkt dommerpanel klar til at bedømme og kåre Danmarks bedste osteret: Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lisbeth Jacobsen, kok og restauratør på Restaurationen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Rasmus Palsgård, journalist på Feinschmeckeren og juryformand for den danske jury i den nordiske guide 360 Eat Guide og Erwin Lauterbach, kok og restauratør på Restaurant Lumskebugten.

Se video fra Danmarks bedste osteret 2018 her

 

Danmarks bedste osteret 2020

 

29. marts kl. 12.00-16.00

Venue:

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København

 

Dommere

 

Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen og redaktør og anmelder på White Guide

Lisbeth Jacobsen, kok og restauratør på Restaurationen

Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken

Rasmus Palsgård, journalist på Feinschmeckeren og juryformand for den danske jury i den nordiske guide 360 Eat Guide

Erwin Lauterbach, kok og restauratør på Restaurant Lumskebugten

Kan du lave Danmarks bedste ret med ost?

 

Læs hvordan du deltager

Denne side opdateres løbende, så hold øje med Ost & kos kanaler, hvor vi løbende offentliggør link til billetkøb samt mere om konkurrencen.